DatMan - myytävät tietokoneet

Kaikki myytävänä olevat tietokoneet ovat perushuollettuja, testattuja ja päivitettyjä. Osalle koneista annan jopa vuoden takuun! Tämä on mahdollista siksi, että myynnissä olevat käytetyt koneet ovat entisiä yrityskoneita joissa on käytetty huomattavasti kuluttajamalleja laadukkaampia komponentteja. Koneet eivät kuitenkaan ole "ikäloppuja raatoja", vaan niillä on käyttöhistoriaa 3-5 vuotta. Varsinkin suuremmissa yrityksissä tietokoneita vaihdetaan viimeistään kolmen vuoden välein. Lähes kaikilla valmistajilla on omat "yrityssarjalaisensa", mutta esimerkiksi Dellin, Lenovon, HP:n ja Fujitsu-Siemensin laitteisiin on laajalti yrityksissä ja suuremmissa organisaatioissa luotettu. Näitä merkkejä pyrin itsekin myymään.

Myynnissä olevissa koneissa on aina käyttöjärjestelmä valmiiksi asennettuna ja käyttöjärjestelmään on laillinen lisenssi. Suosin Windows 7 -käyttöjärjestelmää, mutta useimmissa koneissa on vaihtoehtona myös tuoreempi Windows 10. Vaihdan useisiin koneisiin perinteisen kiintolevyn tilalle SSD-levyn jo pelkästään sen nopeuden vuoksi.

Tutustu "tietokoneideologiaani" Ostajan opas -linkin kautta sivun yläpalkissa, mikäli haluat tarkempaa tietoa miksi käytetty tietokone on sinullekin fiksu valinta!

Alla olevista linkeistä klikkaamalla avautuu kyseisen koneen PDF-tiedosto, jossa keskeisimmät tiedot koneesta hinnan kera. Koneita on myös "työn alla" ja päivitän listaa sitä mukaa kun koneet ovat myyntikunnossa. Soita ja kysy, mitä vaihtoehtoja on tulossa!

Kannettavat

Dell Latitude XT3  Lenovo T61 MYYTY! Lenovo ideapad 110 MYYTY!
HP Pavilion DV7 HP EliteBook 2530p HP EliteBook 2530p_2 Toshiba Satellite C650 MYYTY!
Lenovo ideapad 100 i5 MYYTY! HP Compaq 6730b MYYTY! HP ProBook 4525s MYYTY!
 

PC-koneet

Fujitsu Esprimo E900 (sekä Win7:lla että Win10:llä)
Asus PC MYYTY
Dell Optiplex 790 USFF
Lenovo ThinkCentre M90p DT 
Cruz/Asus

Antec HTPC MYYTY! HP 6200 Pro MT MYYTY! HP 6200 Pro SFF MYYTY!

Pelikoneet

Cooler Master Huikea pelikone i7 Skylake, DDR4, SLI...
Acer Veriton M4610G (i7, 8Gt, GT 1030...)
Dell Precision T3500 MYYTY!
Lenovo IdeaCentre Y710 Cube MYYTY!

HP Z400 Workstation (Xeon, 8Gt, SSD 128...) Käytännössä täysin uusi!
HP 6300 Pro MT 
MYYTY!
Acer Veriton M4610G MYYTY!

Pienen budjetin pelikoneet

Kaikki eivät pelaa ihan viimeisimpiä pelejä, joihin tarvitaan monen sadan euron näytönohjain ja hirvittävä prosessoriteho. Tästä löydät tarjolla olevat "budjettipelikoneet":

Antec 1 MYYTY!
Fujitsu P3521 MYYTY!
Antec 2 MYYTY!

Image