DatMan - myytävät tietokoneet

Kaikki myytävänä olevat tietokoneet ovat perushuollettuja, testattuja ja päivitettyjä. Osalle koneista annan jopa vuoden takuun! Tämä on mahdollista siksi, että myynnissä olevat käytetyt koneet ovat entisiä yrityskoneita joissa on käytetty huomattavasti kuluttajamalleja laadukkaampia komponentteja. Koneet eivät kuitenkaan ole "ikäloppuja raatoja", vaan niillä on käyttöhistoriaa 3-5 vuotta. Varsinkin suuremmissa yrityksissä tietokoneita vaihdetaan viimeistään kolmen vuoden välein. Lähes kaikilla valmistajilla on omat "yrityssarjalaisensa", mutta esimerkiksi Dellin, Lenovon, HP:n ja Fujitsu-Siemensin laitteisiin on laajalti yrityksissä ja suuremmissa organisaatioissa luotettu. Näitä merkkejä pyrin itsekin myymään.

Myynnissä olevissa koneissa on aina käyttöjärjestelmä valmiiksi asennettuna ja käyttöjärjestelmään on laillinen lisenssi. Suosin Windows 7 -käyttöjärjestelmää, mutta useimmissa koneissa on vaihtoehtona myös tuoreempi Windows 10. Vaihdan useisiin koneisiin perinteisen kiintolevyn tilalle SSD-levyn jo pelkästään sen nopeuden vuoksi.

Tutustu "tietokoneideologiaani" Ostajan opas -linkin kautta sivun yläpalkissa, mikäli haluat tarkempaa tietoa miksi käytetty tietokone on sinullekin fiksu valinta!

Alla olevista linkeistä klikkaamalla avautuu kyseisen koneen PDF-tiedosto, jossa keskeisimmät tiedot koneesta hinnan kera. Koneita on myös "työn alla" ja päivitän listaa sitä mukaa kun koneet ovat myyntikunnossa. Soita ja kysy, mitä vaihtoehtoja on tulossa!

Kannettavat

Lenovo T61
Dell Latitude XT3 (sekä 4Gt että 8Gt:n muistilla)
HP Compaq 6730b 
HP EliteBook 2530p

HP EliteBook 2530p_2
HP ProBook 4525s
Toshiba Satellite C650 "Studiokone" vain 25€!

PC-koneet

Fujitsu Esprimo E900 (sekä Win7:lla että Win10:llä)
Dell Optiplex 790 USFF

HP 6200 Pro MT
HP 6300 Pro MT
HP 6200 Pro SFF
Lenovo ThinkCentre M90p DT
Acer Aspire XC-603 (Mukaan Acerin näyttö!)
Cruz/Asus

Antec HTPC (Aito HTPC)

Pienen budjetin pelikoneet

Kaikki eivät pelaa ihan viimeisimpiä pelejä, joihin tarvitaan monen sadan euron näytönohjain ja hirvittävä prosessoriteho. Tässä pari Socket 775 "budjettipelikonetta":

Antec 1
Fujitsu P3521
Antec 2

Image